ruuk
Home / Різне / Котлети з картоплі та цибулі

Котлети з картоплі та цибулі

Бувають моменти що не хочеться готувати або ж немає на це часу. Та все ж таки приготування обіду чи вечері не минуче. Виходячи з такої ситуації на допомогу приходить найпопулярніший овоч – картопля. Саме з картоплі можна приготувати безліч смачних і не затратних страв. Однією з яких є – котлети з картоплі.

В наш час кухарі та господині розробили безліч рецептів котлети з картоплі. Це можуть бути звичайні класичні котлети з картоплі, або ж з додаванням інших складників, таких як: кабачків, моркви, варених яєць, курятини та інших. Іх готують у духовці, в мультиварці, на пару, або ж смажать на сковороді.

У кожної господині є свій рецепт і особливо секретний інгрідієнт, що робить її страву найсмачнішою.

Сьогодні ми розкриємо рецепт котлет з картоплі та зеленої цибулі. А також дамо поради як зробити цю страву найсмачнішою.

Котлети з картоплі та цибулі. Для котлет потрібно:

0,5 кг. – картоплі

200 г. – зеленої цибулі

1 – яйце

2 ст. л. – муки

150 мл. – сметани

4 ст. л. – панірувальні сухарів

2 ст. л. – олії

Спеції:

Сіль, перець, часник – за смаком

Кріп для краси

Картоплю помити, почистити і розрізати на 4 частини. Картоплю варимо до готовності. Охолоджену картоплю перетираємо в блендері.

В перетерту картоплю додаємо яйце, часник (часник краще порубати в блендері або придушити), дрібно порізану зелену цибулю, сіль, перець, а також сметану та муку. Все ретельно перемішуємо. Формуємо котлети та обвалюємо в панірувальних сухарях.

Олію розігріваємо на сковорідці. Обсмажуємо котлети до золотої шкірочки.

Котлети подавати гарячими, зверху посипати дрібно порізаним кропом.

Окремо подати сметану (замість сметани можна подати ваш улюблений соус).

Порада: Щоб при формуванні котлет картопля не прилипала до рук, змащуйте їх в холодній воді. Слідкуйте, щоб панірувальні сухарі не потрапили в котлети, оскільки при обсмажені вони будуть розсипатись.

Такі котлети не є затратними по інгредієнтів і при їх правильному приготуванні виходять смачними і корисними. Спробуйте приготувати цю ставку і насолоджуйтеся ніжним і соковитим смаком.

Смачного!

Про admin

Перегляньте також

Як правильно розібрати гардероб?

Як правильно розібрати гардероб?

Побувши в декретній відпустці 3 роки, моїм базовим гардеробом стали джинси та футболки. Кожного вечора …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *