ruuk
Home / Різне / Лазанья з лососем

Лазанья з лососем

400 г. – свіжого або замороженого лосося;

600 г. – шпинату;

200 г. – сиру (краще брати моцареллу);

100 г. – оливкової олії;

100 г. – муки;

100 г. – будь-якого тертого сиру;

2 – яйця;

Олія;

Білого вина;

Спеції за смаком.

Для соусу:

3 ст. – молока;

4 ст. л. – масла;

100 г. – муки.

Муку посолити  додати яйця і трохи оливкової олії. Все ретельно перемішати протягом 15 хв. Готове тісто залишити настоятись протягом 30 хв. Після чого розкачати тісто якомога тонше.

На сковорідку викласти лосося посолити і залити білим вином. Залишити тушкувати під кришкою протягом 15 хв.

Шпинат посолити і протушкувати на  сковорідці з олією.

Готуємо соус бешамель:

Борошно спассеруйте (на малому вогні) на маслі, додайте молоко і помішуйте до повного загустіння.

Моцареллу  наріжте кусочками.

Викладіть лазанью шарами в форму:

– спочатку соус

– частину шпинату

– соус

– тісто

– лосось

– шпинат

– моцарелла

– заливаємо все соусом

– тісто

– тертий сир

Запікаємо в духовці протягом 20 хвилин.

Смачного.

Про admin

Перегляньте також

Як привчити дітей до здорового харчування

Як привчити дітей до здорового харчування

Як привчити дітей до здорового харчування? Таким питанням задаються батьки, адже здоров’я дитини на пряму …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *