ruuk
Home / Різне / Пиріг з смородиною.

Пиріг з смородиною.

Час: 80 хв., 600 ккал.

Для тіста:

300г. – муки;

170 г. – маргарину;

2 – яйця;

100 г. – цукру;

1 ст. л. – вина;

1 – цедра лимона;

Сіль на кінчику ножа.

Наповнення:

300 г. – чорної смородини;

350 г. – цукру;

1 ст. л. – крохмалю.

Для приготування тіста змішуємо просіяну муку з цукром, яйцями, 150 г. маргарину, вина, цедри лимона, солі. Приготовлене тісто загортаємо в харчовий папір і ставимо в морозилку на пів години.

Розігріваємо духовку на 180 градусів. Змащуємо форму залишками маргарину. Охолоджене тісто розкачуємо і викладаємо в форму, ставимо в розігріту  духовку корж на 20 хвилин, накривши тісто папером для випікання.

Збиваємо білки до утворення густої піни. Додаємо 150 г. цукру і збиваємо до пишної маси.

В промиту і очищену смородину додаємо цукор і крохмаль, добре перемішуючи. Викладаємо смородину на готовий корж і заливаємо вершками. Зменшуємо вогонь і залишаємо пиріг на 15 хв.

Порада: Щоб корж в духовці не виріс, на папір для випікання викладіть сухий горох або фасолю.

Пиріг покритий вершками залиште в виключеній духовці на хв. 5- 10, щоб пишна шапка не потріскалась.

 

 

Про admin

Перегляньте також

Як привчити дітей до здорового харчування

Як привчити дітей до здорового харчування

Як привчити дітей до здорового харчування? Таким питанням задаються батьки, адже здоров’я дитини на пряму …

Один коментар

  1. Перемытые и высушенные ягоды смородины укладывают в банки, пересыпая каждый слой сахарным песком. Сверху сахара насыпают побольше. Наполненные банки накрывают картонными кружками, пергаментом и завязывают шпагатом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *