ruuk
Home / Різне / Пиріг з смородиною.

Пиріг з смородиною.

Час: 80 хв., 600 ккал.

Для тіста:

300г. – муки;

170 г. – маргарину;

2 – яйця;

100 г. – цукру;

1 ст. л. – вина;

1 – цедра лимона;

Сіль на кінчику ножа.

Наповнення:

300 г. – чорної смородини;

350 г. – цукру;

1 ст. л. – крохмалю.

Для приготування тіста змішуємо просіяну муку з цукром, яйцями, 150 г. маргарину, вина, цедри лимона, солі. Приготовлене тісто загортаємо в харчовий папір і ставимо в морозилку на пів години.

Розігріваємо духовку на 180 градусів. Змащуємо форму залишками маргарину. Охолоджене тісто розкачуємо і викладаємо в форму, ставимо в розігріту  духовку корж на 20 хвилин, накривши тісто папером для випікання.

Збиваємо білки до утворення густої піни. Додаємо 150 г. цукру і збиваємо до пишної маси.

В промиту і очищену смородину додаємо цукор і крохмаль, добре перемішуючи. Викладаємо смородину на готовий корж і заливаємо вершками. Зменшуємо вогонь і залишаємо пиріг на 15 хв.

Порада: Щоб корж в духовці не виріс, на папір для випікання викладіть сухий горох або фасолю.

Пиріг покритий вершками залиште в виключеній духовці на хв. 5- 10, щоб пишна шапка не потріскалась.

 

 

Про admin

Перегляньте також

Як правильно розібрати гардероб?

Як правильно розібрати гардероб?

Побувши в декретній відпустці 3 роки, моїм базовим гардеробом стали джинси та футболки. Кожного вечора …

Один коментар

  1. Перемытые и высушенные ягоды смородины укладывают в банки, пересыпая каждый слой сахарным песком. Сверху сахара насыпают побольше. Наполненные банки накрывают картонными кружками, пергаментом и завязывают шпагатом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *