ruuk
Home / Різне / Суфле з вишні

Суфле з вишні

Для суфле потрібно:

200 г. – вишні;

130 г. – вершкового масла;

100 г. – ванільних сухарів;

150 г. – цукрової пудри;

4 – яйця;

Пакетик ванільного цукру;

2 ложки панірувальних сухарів;

Збиті вершки для прикраси.

Вишні промити, посушити і видалити кісточки. Відкласти декілька ягід для прикраси.

Масло збити в піну. Жовтки розтерти з цукровою пудрою додати до масла і ще раз збити.

Ванільні сухарі перетерти в блендері. Сухарі додати в масло і перемішати. Білки охолодженні збити в густу піну.  Додати до сухарів з маслом і ще раз перемішати.

sufle-iz-vishniРозігріти духовку до 180 градусів.

Форму змастити маслом і присипати сухарями.

Ягоди викласти в форму і залити приготовленою сумішшю. Випікаємо суфле протягом 45 хвилин. Виключити духовку і залишити ще на 15 хвилин для охолодження.

Після повного охолодження суфле прикрасити збитими вершками і ягодами вишні.

Порада: Таке суфле можна готувати з будь якими сезонними ягодами (полуниця, черешня, чорниця тощо).

Смачного.

Про admin

Перегляньте також

Як правильно розібрати гардероб?

Як правильно розібрати гардероб?

Побувши в декретній відпустці 3 роки, моїм базовим гардеробом стали джинси та футболки. Кожного вечора …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *