ruuk
Home / Різне / Свинина смажена з овочами

Свинина смажена з овочами

На 2 персони. Час: 80 хв. 515 ккал.

250 г. – свинини,

200 г. – кабачків,

100 г. – помідорів,

4 ст. л. – вершкового масла,

1 ст. л. – муки,

1 ч. л. – цукру,

2 ст. л. – соєвого соусу,

1 ч. л. – білого сухого вина,

Пучок зеленої цибулі, сіль, перець чорний мелений за смаком.

Свинину промити, обсушити паперовим рушничком і нарізати впоперек волокон невеликими шматками. Для приготування маринаду змішуємо 1 ст. л. соєвого соусу, цукор і вино. Добавляємо муку і ретельно перемішуємо. Заливаємо отриманим маринадом свинину і залишаємо на 30 хв.

Кабачки миємо, очищаємо і розрізаємо навпіл (якщо кабачки мають грубе насіння, то потрібно його видалити). Нарізаємо кабачки невеликими шматками.Помідори промити, видаляємо хвостики і нарізаємо шматками.

Розігріваємо масло в глибокій сковорідці, обсмажуємо шматки свинини на сильному вогні протягом 5 хв. щоб утворилась червона кірочка. Після обсмажування викласти обсмажені шматки на тарілку, а натомість в сковорідку викласти кабачки і помідори. Обсмажити овочі на сильному вогні протягом 5 хв. До обсмажених овочів додаємо свинину, а також 100 мл. гарячої  води, 1 ст. л. соєвого соусу, сіль, перець за смаком і тушкуємо 20 хв.

Готову страву посипаємо мілко різаною зеленою цибулею.

Порада: свинину можна замінити яловичиною, попередньо замаринувавши  в олії і лимонному соці.

Про admin

Перегляньте також

Як правильно розібрати гардероб?

Як правильно розібрати гардероб?

Побувши в декретній відпустці 3 роки, моїм базовим гардеробом стали джинси та футболки. Кожного вечора …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *