ruuk
Home / Різне / Свинина смажена з овочами

Свинина смажена з овочами

На 2 персони. Час: 80 хв. 515 ккал.

250 г. – свинини,

200 г. – кабачків,

100 г. – помідорів,

4 ст. л. – вершкового масла,

1 ст. л. – муки,

1 ч. л. – цукру,

2 ст. л. – соєвого соусу,

1 ч. л. – білого сухого вина,

Пучок зеленої цибулі, сіль, перець чорний мелений за смаком.

Свинину промити, обсушити паперовим рушничком і нарізати впоперек волокон невеликими шматками. Для приготування маринаду змішуємо 1 ст. л. соєвого соусу, цукор і вино. Добавляємо муку і ретельно перемішуємо. Заливаємо отриманим маринадом свинину і залишаємо на 30 хв.

Кабачки миємо, очищаємо і розрізаємо навпіл (якщо кабачки мають грубе насіння, то потрібно його видалити). Нарізаємо кабачки невеликими шматками.Помідори промити, видаляємо хвостики і нарізаємо шматками.

Розігріваємо масло в глибокій сковорідці, обсмажуємо шматки свинини на сильному вогні протягом 5 хв. щоб утворилась червона кірочка. Після обсмажування викласти обсмажені шматки на тарілку, а натомість в сковорідку викласти кабачки і помідори. Обсмажити овочі на сильному вогні протягом 5 хв. До обсмажених овочів додаємо свинину, а також 100 мл. гарячої  води, 1 ст. л. соєвого соусу, сіль, перець за смаком і тушкуємо 20 хв.

Готову страву посипаємо мілко різаною зеленою цибулею.

Порада: свинину можна замінити яловичиною, попередньо замаринувавши  в олії і лимонному соці.

Про admin

Перегляньте також

Як привчити дітей до здорового харчування

Як привчити дітей до здорового харчування

Як привчити дітей до здорового харчування? Таким питанням задаються батьки, адже здоров’я дитини на пряму …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *