ruuk
Home / Різне / Лазанья з лососем

Лазанья з лососем

400 г. – свіжого або замороженого лосося;

600 г. – шпинату;

200 г. – сиру (краще брати моцареллу);

100 г. – оливкової олії;

100 г. – муки;

100 г. – будь-якого тертого сиру;

2 – яйця;

Олія;

Білого вина;

Спеції за смаком.

Для соусу:

3 ст. – молока;

4 ст. л. – масла;

100 г. – муки.

Муку посолити  додати яйця і трохи оливкової олії. Все ретельно перемішати протягом 15 хв. Готове тісто залишити настоятись протягом 30 хв. Після чого розкачати тісто якомога тонше.

На сковорідку викласти лосося посолити і залити білим вином. Залишити тушкувати під кришкою протягом 15 хв.

Шпинат посолити і протушкувати на  сковорідці з олією.

Готуємо соус бешамель:

Борошно спассеруйте (на малому вогні) на маслі, додайте молоко і помішуйте до повного загустіння.

Моцареллу  наріжте кусочками.

Викладіть лазанью шарами в форму:

– спочатку соус

– частину шпинату

– соус

– тісто

– лосось

– шпинат

– моцарелла

– заливаємо все соусом

– тісто

– тертий сир

Запікаємо в духовці протягом 20 хвилин.

Смачного.

Про admin

Перегляньте також

Кетчуп домашній – простий рецепт

Кетчуп — один із найпопулярніших в світі соусів. Його додають до безлічі страв — піци, хот-догів, бургерів, смакують із ним шашлики …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.