ruuk
Home / Різне / Суфле з вишні

Суфле з вишні

Для суфле потрібно:

200 г. – вишні;

130 г. – вершкового масла;

100 г. – ванільних сухарів;

150 г. – цукрової пудри;

4 – яйця;

Пакетик ванільного цукру;

2 ложки панірувальних сухарів;

Збиті вершки для прикраси.

Вишні промити, посушити і видалити кісточки. Відкласти декілька ягід для прикраси.

Масло збити в піну. Жовтки розтерти з цукровою пудрою додати до масла і ще раз збити.

Ванільні сухарі перетерти в блендері. Сухарі додати в масло і перемішати. Білки охолодженні збити в густу піну.  Додати до сухарів з маслом і ще раз перемішати.

sufle-iz-vishniРозігріти духовку до 180 градусів.

Форму змастити маслом і присипати сухарями.

Ягоди викласти в форму і залити приготовленою сумішшю. Випікаємо суфле протягом 45 хвилин. Виключити духовку і залишити ще на 15 хвилин для охолодження.

Після повного охолодження суфле прикрасити збитими вершками і ягодами вишні.

Порада: Таке суфле можна готувати з будь якими сезонними ягодами (полуниця, черешня, чорниця тощо).

Смачного.

Про admin

Перегляньте також

Фейсбілдінг. Базовий курс

Фейсбілдінг або іншими словами гімнастика для обличчя. Це перш за все елементарні вправи від яких …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.